Hatstore

Hatstore gebruikt sinds 2019 Asendia's e-PAQ Select Mailbox Plus-product voor bestemming Zwitserland. De uitgebreide kennis van de Zwitserse markt van Asendia garandeert een uitstekende bezorgervaring voor de Zwitserse klanten van Hatstore.

Over Hatstore

Hatstore is een online winkel voor petten en hoeden. Met meer dan 5000 verschillende modellen in het assortiment bieden ze een ruime keuze voor iedereen die op zoek is naar een mooi pet of hoed. Hatstore is opgericht in 2011 en heeft sindsdien veel veranderingen doorgemaakt. Het bedrijf startte ooit in een kamer van 10 m², en tegenwoordig hebben ze een pand van meer dan 1000 m². Hatstore heeft online winkels in Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Duitsland, Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Tienduizenden klanten hebben al voor Hatstore gekozen en iedere dag kiezen weer honderden nieuwe klanten voor een pet of hoed van Hatstore.

Website: hatstoreworld.com

 

 

hatstore_case_study_withlogo_600x450

 


 

De uitdaging

Hatstore was op zoek naar een op maat gemaakte oplossing voor hun Zwitserse klanten, wetende dat het een vrij veeleisende markt is waarbij de inklaring in overweging moest worden genomen. Om in Zwitserland succesvol te worden, realiseerde Hatstore zich ook dat ze alle kosten, inclusief de lokale Zwitserse btw en accijnzen, al bij het online afrekenen moesten opnemen om verrassingen voor de Zwitserse consument bij levering te voorkomen.

 

De oplossing

  • Hatstore gebruikt sinds 2019 Asendia's e-PAQ Select Mailbox Plus-product voor bestemming Zwitserland.
  • Aangezien Zwitserland een bekende markt voor Asendia is, biedt Asendia diepgaande kennis van de Zwitserse markt en kan de 'final mile' distributie als de beste uitvoeren.
  • Hatstore koos het e-PAQ Select-product van Asendia om de Zwitserse klanten op de best mogelijke manier te bedienen.

e-PAQ_Select

 

Quote Top White

 

Zwitserland lijkt misschien een lastige bestemming om pakketten naartoe te sturen, en binnen e-commerce zijn we constant op zoek naar eenvoudige oplossingen. Dit is waar Asendia ons bij helpt. Zij kennen de Zwitserse markt en haar consumenten en bieden ons op maat gemaakte eindoplossingen voor deze veeleisende markt.
Quote Bottom White
 

AsendiaInsightsLogo

3 juni, 2020
Press Tips - Challenges in Distributing Content and Brand Building

For publishers of newspapers, magazines, or industry journals, ensuring the reliable distribution of your content is vital to brand…

1 oktober, 2019
Haal meer uit je direct mailcampagnes door effectief management

Veel van je marketingbudget gaat tegenwoordig naar digitale kanalen, zoals social, mobile en search. Direct mail voelt voor jou als moderne…