PromoFarma

PromoFarma en Asendia zijn in maart 2019 gaan samenwerken. Asendia's kennis en ervaring op de Franse markt was precies wat PromoFarma zocht om uit te breiden en haar Franse klanten een hoogwaardige service te bieden. In deze twee jaar zijn we naar elkaar toe gegroeid en deze samenwerking blijft nieuwe kansen bieden.

Over PromoFarma

PromoFarma is een online apothekers marktplaats die toegang biedt tot meer dan 150.000 gezondheids-, schoonheids- en persoonlijke verzorgingsproducten via haar netwerk van meer dan 1.000 partnerapotheken en professionele retailers in Spanje, Frankrijk en Italië.


Het bedrijf, dat in Frankrijk actief is onder de naam Doctipharma, levert aan meer dan 20 landen in Europa.


Bovendien maakt PromoFarma deel uit van een grote Europese familie, geleid door DocMorris, die werkt aan het ontwikkelen van een Europees ecosysteem voor de gezondheidszorg waarmee mensen hun gezondheid met één klik, veilig en gemakkelijk kunnen beheren.

Website: www.promofarma.com / www.doctipharma.com

 

ES-cover-promofarma

 


 

De uitdaging

Door de snelle internationale expansie en groei moest PromoFarma haar klanten de beste service bieden en wilde daarbij een snelle en voordelige levering van al haar zendingen kunnen garanderen.

 

De oplossing

Via Asendia heeft PromoFarma de Franse markt kunnen bereiken met de e-PAQ Select powered by Colissimo-service, met leveringen aan huis en het grootste netwerk van ophaalpunten in het land. Daarnaast biedt PromoFarma internationale leveringen aan naar buurlanden zoals België, Luxemburg, Nederland en Duitsland.

 

e-PAQ_Select_Colissimo-small

 

Quote Top White

 

Dankzij Asendia was toetreden tot de Franse markt snel en gemakkelijk. De steun van het team en de toewijding aan een project dat vanaf de grond moest worden opgebouwd, waren essentieel voor onze snelle groei.

Quote Bottom White

 

AsendiaInsightsLogo

3 juni, 2020
Press Tips - Challenges in Distributing Content and Brand Building

For publishers of newspapers, magazines, or industry journals, ensuring the reliable distribution of your content is vital to brand…

1 oktober, 2019
Haal meer uit je direct mailcampagnes door effectief management

Veel van je marketingbudget gaat tegenwoordig naar digitale kanalen, zoals social, mobile en search. Direct mail voelt voor jou als moderne…